.
.

Nieuwsbrief schrijven en versturen

Wanneer u de aandacht van uw klanten wilt....biedt uw nieuws of aanbieding dan rechtstreeks aan. Verstuur een (digitale) nieuwsbrief naar die plek waar zij dagelijks kijken om op de hoogte te blijven: de mailbox. Daarmee  zijn ze nog maar één klik van uw website verwijderd.

SchrijfZinnig kan uw nieuwsbrief schrijven

Voordat uw klant op uw website terechtkomt, moet hij éérst de nieuwsbrief openen. En dat is uw, en dus mijn, uitdaging. Uw nieuwsbrief moet prikkelend zijn, opvallen, nieuwsgierig maken. Geef nuttige tips, achtergrondinformatie, of een mooie aanbieding. Wanneer u hiervoor zorgt, dan is uw nieuwsbrief een ideaal instrument voor klantenbinding. Vooral als de nieuwsbrief periodiek verstuurd wordt. Het mooiste compliment is natuurlijk digitale mond-tot-mond-reclame: de lezer stuurt uw nieuwsbrief door naar vrienden en zakenrelaties.

Content schrijven
Als tekstschrijver herschrijf ik de informatie die u mij toestuurt. Ik zorg ervoor dat de teksten
nieuwsbrief-waardig worden: duidelijk, bondig en opvallend. Geen inspiratie of tijd om informatie aan te leveren? Dan doe ik dat. Ik zoek relevante nieuwtjes en bijpassende illustraties. Vanzelfsprekend leg ik alles eerst ter controle aan u voor.

Opmaken en versturen
Maar met teksten (en illustraties) alleen bent u er nog niet..... U moet de teksten in een gepersonaliseerde nieuwsbrief opmaken. En naar uw klantenbestand versturen. Als u dat niet zelf wilt of kunt doen, dan zorg ik daar voor. Wanneer SchrijfZinnig voor de opmaak en verzending zorgt, dan krijgt u na afloop tevens een duidelijk overzicht met statistieken: hoeveel mensen hebben de nieuwsbrief geopend, op hoeveel links is er geklikt, hoeveel mensen hebben zich afgemeld, etc.


<< Vul het contactformulier in als u benieuwd bent naar de mogelijkheden en (periodieke) kosten >>

"Wie schrijft, die blijft."