.
.

Communicatie consult voor ondernemers

Iedere organisatie gebruikt communicatie: intern en extern. Maar hoe effectief verloopt de communicatie in uw organisatie? U kunt bij SchrijfZinnig terecht voor een communicatie consult voor ondernemers, waarbij u advies krijgt over het verbeteren van uw communicatiestrategie en communicatieuitingen.

Communicatie consult door SchrijfZinnig

Maatwerk communicatieplan
Onze eerste stap is om samen uw organisatie- en communicatiedoelen duidelijk te krijgen. Daarna volgt mijn praktisch advies. Bijvoorbeeld over hoe communicatie kan bijdragen aan uw doelstellingen. Welke belemmeringen de communicatie nu in de weg staan. Hoe uw organisatie effectiever kan werken. Ik stel tevens een plan op van de communicatieinstrumenten die goed bij uw situatie en organisatie aansluiten. Kortom, ik vertaal het communicatie consult voor ondernemers naar een praktisch uitvoerbaar communicatieplan.
Niet ingewikkeld, overzichtelijk en praktisch.

Overige expertise
Wilt u hulp bij de praktische uitvoering van uw communicatieplan? Bijvoorbeeld omdat u zelf niet de capaciteit in huis heeft, of te druk bent..... Als tekstschrijver en trainer help ik u graag verder. Desgewenst kan ik ook de hulp van andere specialisten inschakelen, bijvoorbeeld fotograaf, grafisch vormgever en reclameproducent.

Tarief
Het tarief voor een communicatie consult voor ondernemers wordt afgestemd op de omvang van het te volgen traject en is afhankelijk van uw wensen. Het kan per sessie of per traject berekend worden.

"Een eenvoudig maar doortimmerde evaluatie kan een wezenlijke bijdrage leveren aan het succes."