.
.

Website Optimalisatie consult voor bedrijven

Heeft u een website gelanceerd? Dan wilt u natuurlijk dat uw potentiële klant de website hoog in de zoekresultaten van Google vindt. Of heeft u al langere tijd een website, maar loopt het aantal bezoekers terug en/of stagneert uw verkoop? Dan kan het geen kwaad om te laten onderzoeken of uw website optimalisatie wel....optimaal is.

Website optimalisatie consult door SchrijfZinnig

Online vindbaarheid
U wilt dus met uw website hoger in de zoekresultaten van Google komen. Want een hogere positie in de zoekresultaten betekent dat uw potentiële klant eerder op u ‘klikt’. Betere online vindbaarheid betekent meergerichte bezoekers endat betekent weermeer omzet. Laat SchrijfZinnig daarom een website optimalisatie consult voor bedrijven voor uw organisatie uitvoeren. Het consult bestaat uit twee onderdelen:

1. Website Quick Scan:  Tijdens de Website Quick Scan scant SchrijfZinnig snel en efficiënt uw gehele website op de volgende punten:
- totale uitstraling, kleurstelling, webdesign en gebruikte foto's
- contentmarketing (waarde van de inhoud)
- taalgebruik, doelgroepgerichtheid en klantgerichtheid
- marketinggerichtheid en commerciële kenmerken
- goede call-to-actions en slogans
- onderscheidend vermogen (Unique Selling Points)
- zoekmachineoptimalisatie
- koppeling naar social media accounts (indien u deze heeft)
U krijgt een bondige terugkoppeling. Daarna kan u SchrijfZinnig verzoeken verder te gaan met punt 2, of u gaat daar zelf mee aan de slag (waarbij u de Scan als uitgangspunt gebruikt). Wilt u het zelf doen? Denk dank ook eens aan onze workshops 'Schrijven voor Ondernemers' of 'Social Media voor Ondernemers'.
     
2.  SEO webteksten: Als web tekstschrijver (her)schrijft SchrijfZinnig SEO webteksten die volledig op uw doelgroep gericht zijn. Goede webteksten moeten kort en duidelijk zijn en direct antwoord geven op de vragen van de bezoeker. Ik houd rekening met uw onderscheidend vermogen, contentmarketing, zoekwoorden, marketinggerichtheid en eventuele commerciële gerichtheid (bijvoorbeeld viacall-to-actions en prikkelende slogans). U zult merken dat u dankzij goede SEO webteksten beter online gevonden wordt en dat de conversie daardoor omhoog gaat.

Periodiek optimaliseren
Regelmatig de website optimaliseren is voor bedrijven, en ja... dus óók voor u, een must om online gevonden te worden.

Tarief
De Website Quick Scan bedraagt € 150,- excl. btw en incl. adviesrapport.
Het tarief voor deel 2 uit het Website Optimalisatie consult voor bedrijven, het (her) schrijven van SEO-teksten, wordt afgestemd op de omvang van het traject en is afhankelijk van uw wensen. In het rapport dat u na de Website Quick Scan ontvangt zullen wij u een indicatie geven van die eventuele vervolgkosten.

"Onbekend maakt onbemind"