.
.

Schrijftrainingen en workshops

SchrijfZinnig geeft kleinschalige schrijftrainingen, zowel 1 op 1 als in groepsverband. Met een training van SchrijfZinnig kiest u voor kwaliteit en kleinschaligheid.  

Schrijftrainingen door SchrijfZinnig


Aanbod.
SchrijfZinnig biedt trainingen aan voor ondernemende mensen. Of u nu een ZZP-er bent, een particulier, werkzaam binnen het MKB of voor een grote corporate organisatie....het maakt niet uit. Als u iets wilt leren over schrijven, dan bent u bij SchrijfZinnig aan het juiste adres. SchrijfZinnig geeft workshops zoals Creatief Schrijven, Persbericht Schrijven, Schrijven voor Ondernemers, Content Marketing, maar geeft onder de naam CV Scan 3.0 ook curriculum vitae (en portfolio) advies in samenwerking met Your Life At Work.

Locatie.
SchrijfZinnig geeft haar trainingen door het hele land. Ook biedt SchrijfZinnig, wanneer meerdere mensen uit één bedrijf geïnteresseerd zijn, incompany trainingen aan.

Groepsgrootte.
SchrijfZinnig kiest voor kleinschaligschaligheid, waardoor er ruime aandacht is voor individuele wensen en vragen. De groepsgrootte is daarom bij voorkeur niet groter dan 6 personen, behalve wanneer dat in geval van een incompany-reservering het verzoek is. Liever een 1 op 1 training? Vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden. 

Meer weten? Bel 06 -1257 1814 of email info@schrijfzinnig.nl

"Kennis delen is kennis vermenigvuldigen"