.
.

Redactionele teksten schrijven

Behalve de commerciële teksten die u voor uw bedrijf heeft laten schrijven (brochure, flyer, folder, website), heeft u misschien ook behoefte aan redactionele teksten; teksten met een meer informatief of persuasief (overtuigend) karakter.  

SchrijfZinnig kan uw redactionele teksten schrijven

Als we over een redactioneel stuk praten, dan bedoelen we bijvoorbeeld een advertorial in een krant, een sfeerimpressie voor een magazine, een artikel in een personeelsblad, of zelfs een persbericht. U vertelt mij wat uw tekstdoel is en in welk medium het stuk tekst moet komen te staan. Aan de hand van die informatie en aanvullende steekwoorden stel ik vervolgens een redactioneel stuk tekst op. 

Overige teksten
SchrijfZinnig kan ook alle andere teksten voor uw organisatie schrijven of redigeren. Denk bijvoorbeeld aan uw standaard emails, correspondentie formats, jaarverslagen, handboeken, werkinstructies, uitnodigingen en Powerpoint of Prezi presentaties. Informatief, persuasief, of wervend.... als u mij laat weten wat uw tekstdoel is, dan schrijf of herschrijf ik in de gewenste stijl."De pen is de tong van de geest."