.
.

Websiteteksten schrijven

U wilt websiteteksten die duidelijke en bondig uw boodschap weergeven. ‘Duidelijk’, omdat de gemiddelde websitebezoeker snel en overzichtelijk informatie wil vinden. ‘Bondig’, omdat de gemiddelde bezoeker geen zin en tijd heeft om lappen tekst te lezen.

SchrijfZinnig kan uw websiteteksten schrijven

Als uw webtekst daar niet aan voldoet.....dan klikt de bezoeker weg. Zonde. Laat uw websiteteksten daarom door SchrijfZinnig herschrijven. Het is óók zeer belangrijk, zo niet noodzakelijk, dat uw websiteteksten zoekmachinevriendelijk geschreven worden. Een goed geschreven website die online níet gevonden wordt, schiet zijn doel voorbij. Een webtekst is dus niet zomaar een tekst. Nee, het is maatwerk. Behalve een pakkende boodschap moeten ook de juiste zoekwoorden, waarmee u gevonden wilt worden, door de tekst heen geweven worden. Daarmee is het schrijven van een webtekst dus niet te vergelijken met bijvoorbeeld het schrijven van een brochuretekst. Als SEO tekstschrijver houdt SchrijfZinnig rekening met uw doelgroep, zoekwoordenfrequentie, commerciële gerichtheid (call-to-actions) en pakkende slogans.

Website bouwen
Gaat u nog een website bouwen, of wilt u een nieuwe menustructuur? Dan zorg ik ervoor dat we samen met een van mijn gewaardeerde partners een goede website laten bouwen, die in één keer aan alle voorwaarden voldoet: de juiste combinatie van vorm, techniek, tekst, zoekmachineoptimalisatie (SEO) en, desgewenst, linkbuilding.

"Less is more, more or less."